Yleisömeediotilaisuus (Demo)

Voimaannuttava ja energisoiva tilaisuus päästä ryhmässä kuuntelemaan viestejä henkimaailmasta niin rakkailtasi, läheisiltäsi kuin muiltakin henkioppailta. Viestinvälittäjä eli meedio kertoo, kuka viestiä tuo, kenelle se on tarkoitettu ja mikä on viestin sisältö. 

Yleisömeediotilaisuus on tunnetuin tapa päästä mediuismin maailmaan. Yksityistilaisuus on vastaava tilaisuus, mutta yksityisesti ja transsimeediotilaisuudessa meedio on toisessa tietoisuuden tilassa. Meedio saa tietoa virittäytymällä henkisille tasoille hyödyntäen omaa selvänäköisyyttä, -kuuloisuutta tai -tuntoisuutta. 

Yleisötilaisuudessa kunnioitetaan ihmisen yksilöllisyyttä, joten viestit eivät ole liian henkilökohtaisia. Saatatkin saada viestiä joskus myös symboliikan avulla. Kaikille meedio ei valitettavasti ehdi välittää henkilökohtaista viestiä, mutta kaikki voivat saada itselleen voimaa ja rakkautta viestien kautta. Myös muille tulevia viestejä kannattaa kuunnella, sillä usein niissä on sanomaa kaikille läsnäolijoille. Ryhmä tuo mukanaan piristävää energiaa ja koet voimaantuneesi tapahtuman aikana ja sen jälkeen. 

Meediotilaisuus on aina parantavien energioiden hetki. Henkimaailma rakastaa huumoria, joten ilo, nauru ja kyyneleet ovat luonnollisia asioita tilaisuudessa. Henkimaailma ei puutu elämääsi, vaan olet itse vastuussa elämästäsi ja valinnoistasi. Voit kuitenkin saada lohtua ja ohjausta suurella rakkaudella.

Omaa henkistä herkkyyttäsi voit kehittää esimerkiksi mietiskelemällä ja meditoimalla yksin tai ryhmissä sekä kuuntelemalla rauhallista musiikkia säännöllisesti. Parhaisiin tuloksiin päästään ohjatulla säännöllisellä harjoituksella. Osallistuminen kehityspiiriin kehittää lahjojasi turvallisesti ja pitkäjänteisesti.

Tilaisuuteen valmistautuminen:
- Tule ajoissa. Pieni hiljentyminen auttaa myös rauhoittumaan tilaisuutta varten.
- Tule avoimin mielin.
- Muistathan sulkea myös puhelimesi, pelkkä äänetön tila ei välttämättä estä viestien kulkemista.

Jos on erikseen mainittu, voi mukana olla piirtäjämeedio, joka piirtää henkimaailman henkilöitä ja toinen meedio tuo hengeltä viestin.