Rukousnuolikurssi

Valmis rukousnuoli

Kurssilla on tarkoitus valmistaa rukousnuoli. Rukousnuoli on toiveiden nuoli. Voit esittää salaisia toiveita nuolen ympärille sidottavalle paperille. Rukousnuoli on ikään kuin aarrekartta ilman, että kukaan löytää aarretta! Voit piilotella sinne asioita, jotka ilostuttavat, huolestuttavat tai asioita, joista haluat luopua.
Täytä nuoli juuri niillä ajatuksilla ja toiveilla, mitä sinulla sillä hetkellä on. Riippuen sen hetkisestä olotilasta, eri aikoina kurssi voi antaa erilaisia asioita.

Rukousnuolen avulla saat käytännöllisiä työkaluja elämääsi niin onnen tuojaksi kuin ohjaukseenkin. Rukousnuoli on sydämen ja hengen suoraa viestintää luonnon suuremmille voimille. Kurssi ei ole uskonnollinen tapahtuma.

Kurssilla tarjotaan kaikki tarvikkeet rukousnuolen rakentamista varten; keppi tai haara, lankaa, amuletteja, höyheniä, kuivattuja yrtttejä ja riisipaperia. Paperia käytetään sanoman kirjoittamiseen. Voit kirjoittaa itsellesi tavoitteen tai rukouksen, mutta sanoma voi olla myös jolle kulle muulle. Kirjoitus voi olla jopa kiitos, joka on asetettu maailmankaikkeuteen. Riisipaperi kääritään kepin ympärille ja paperin päälle kääritään lanka, jolloin kirjoitus jää piiloon ja suojaa kepin päässä olevia sulkia. Kun tämä on tehty, valitset haluamasi kuivatun yrtin, joilla on erilaisia ​​hengellisiä ominaisuuksia ja ne sidotaan kiinni kristallikiven kanssa. Kristalli tai kivi luo energiaa, joka antaa elämääsi tarkoitusta. 

Ota tilaisuudesta kiinni ja osallistu mahtavaan yhteisölliseen kokemukseen!