REIKI-KURSSIT

Reiki on energiahoidon ja henkisen kehityksen menetelmä. Se on ikivanha hoitomuoto, joka luonnollisella tavalla palauttaa koko kehoomme ja mieleemme tasapainon. Reiki täyttää tyhjäksi käytettyjä voima- ja energiavarastojamme, tuo takaisin elinvoimaa sekä auttaa kehoamme saavuttamaan optimaalisen terveyden ja tasapainon kehoon sekä mieleen. Nykyajan kiireet ja paineet aiheuttavat sterssiä ja sitä myöten epätasapainon kehomme hienoon energiaverkkoon ja siitä seuraa, että tulemme huonovointiseksi ja sairaaksi.

Reiki 1 -kurssilla opit hoitamaan itseäsi ja halutessa myös toisia. Reikikurssin käynyt hoitaa asettamalla kädet keholle ja erittäin korkealaatuinen ja puhdas energia välittyy automaattisesti. Kehon energiavarastot täyttyvät ja silloin sekä fyysinen että psyykkinen paraneminen voi alkaa. Saat itsehoito-ohjeet kirjallisena sekä ohjeet, kuinka valmistaudut hoitamaan toisia. Saat mukaasi myös kirjan.

Reiki 2 -kurssilla saat mukaasi uuden kirjan. Ensimmäisestä kurssista tulee olla vähintään kuukausi aikaa. Tällä edistyneiden kurssilla opit kaukolähetyksen.  Riippumatta paikasta ja etäisyyksistä, voit antaa tarjota hoitoa hoidettavalle.

Reiki 3 -kurssilla saat valmiudet opettaa 1- ja 2-kurssilaisia.

 

Valonsillan omistaja Kaija Sundberg toimii kurssien vetäjänä. Kaija on Grandmaster ja käynyt kaikki Suomessa tarjottavat Reiki-kurssit (6 osiota). Hän tarjoaa vankalla ammattitaidollaan laadukkaita kursseja.

 

Lue lisää reikihoidosta.