Lisätiedot ja aikataulu

Aikataulu

>> Tarkempaan ohjelmaan


Seminaariin ilmoittautuminen alkaa Oriveden Kampuksella to 24.9.2020 klo 11.00 - 13.00. Seminaari päättyy su 27.9.2020 n. klo 16.00. Ohjelmaa on päivittäin aamukahdeksasta iltayhdeksään. Työskentelemme intensiivisesti ja etenevästi, joten ei ole mahdollista osallistua vain yksittäisiin päiviin.

Tapahtuman sisältö

Työskentelet koko seminaarin ajan jossakin valitsemassasi työpajassa. Voit valita mieleisen ryhmän ilmottautumisen yhteydessä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tutustu työpajojen aiheisiin täällä.

Työpajojen lisäksi seminaariohjelmaan sisältyy paljon muutakin mielenkiintoista. Seminaariaamuina sinulla on mahdollisuus osallistua henkiparannustunneille, joilla opit hoitamaan itseäsi ja muita parantavan energian avulla. Aamumediaation merkeissä valmistaudut kurssipäivään ja vahvistat omaa voimaasi. 

Iltaisin työpajan jälkeen järjestetään meediotilaisuus, jossa on mahdollisuus saada viestejä henkimaailmasta niin henkioppailta kuin rakkailtasikin. Samalla hetki toimii muiden kanssa yhteisöllisenä parannustilaisuutena. Seminaariin on varattu myös aikaa kysymyksille ja keskusteluille. 

Myyntipiste ja arpajaiset

Käy tutustumassa taukojen aikana myyntipisteessämme ihaniin tuotteisiimme. Myynnissä esim. unisieppareita, erilaisia voimakortteja, villasukkia ja koruja. Lisäksi kojussa on arpoja myynnissä, joista voit voittaa upeita palkintoja. Varaa mukaasi käteistä!

Bussikuljetus

Yhteiskuljetuksista kerrotaan myöhemmin tarkempia lisätietoja.


Yksityisistunnot

Tieto yksityisistunnoista päivittyy myöhemmin.

Majoitus- ja ateriapaketit

Majoitus- ja ateriapaketit tarjolla, katso lisätietoja täältä. Varaa majoitus- ja ateriapaketti täältä!

Mukaan otettavaa

Ota mukaan:

- muistiinpanovälineet
- rennot, mukavat vaatteet
- vesipullo
- käteistä yksityisistuntoa, myyntikojua ja arpajaisia varten
- yöpymiseen varusteet
- halutessasi uimapuku ja saunavarusteet