Lisätiedot ja aikataulu

Aikataulu


>> Tarkempaan ohjelmaan

Seminaariin ilmoittautuminen alkaa Petäys Resortissa to 5.9. klo 11-13. Seminaari päättyy su 8.9. n. klo 16:00. Ohjelmaa on päivittäin aamukahdeksasta iltayhdeksään. Koska työskentelemme intensiivisesti ja etenevästi, vain yksittäisiin päiviin ei ole mahdollista osallistua.

Tapahtuman sisältö

Työskentelet koko seminaarin ajan jossakin valitsemassasi työpajassa. Voit valita mieleisen ryhmän ilmottautumisen yhteydessä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tulkkeina toimivat Riitta Lehtiniemi, Piksi McArtur ja Tanja Tissari. Tutustu työpajojen aiheisiin täällä.

Työpajojen lisäksi seminaariohjelmaan sisältyy paljon muutakin mielenkiintoista. Seminaariaamuina sinulla on mahdollisuus osallistua henkiparannustunneille, joilla opit hoitamaan itseäsi ja muita parantavan energian avulla. Aamuisin inspiraatiomediaation merkeissä valmistaudut kurssipäivään ja vahvistat omaa voimaasi. Anne-Maria Pitkonen soittaa meditaatioiden taustalla ihanaa, intuitiivista musiikkia. 

Iltaisin työpajan jälkeen järjestetään meediotilaisuus, jossa on mahdollisuus saada viestejä henkimaailmasta niin henkioppailta kuin rakkailtasikin. Samalla hetki toimii muiden kanssa yhteisöllisenä parannustilaisuutena. Taru Karoliinan vetämän rauhoittavan meditaation jälkeen voit mennä rentoutuneena nukkumaan. Seminaariin on varattu myös aikaa kysymyksille ja keskusteluille. 

Myyntipiste ja arpajaiset

Käy tutustumassa taukojen aikana myyntipisteessämme ihaniin tuotteisiimme. Myynnissä esim. unisieppareita, erilaisia voimakortteja, villasukkia ja koruja. Lisäksi kojussa on arpoja myynnissä, joista voit voittaa upeita palkintoja. Varaa käteistä mukaasi, hotellissa ei ole pankkiautomaattia.

Bussikuljetus

Yhteiskuljetuksista kerrotaan myöhemmin tarkempia lisätietoja.


Yksityisistunnot

Seminaarissa on loistava tilaisuus osallistua ohjaajan vetämään yksityisistuntoon. Istunnossa saat rakkaudellisia viestejä henkimaailmasta henkioppailta tai rakkailtasi. Istunnon hinta on 85 €, sisältäen tulkkauksen tarvittaessa.

Ilmoita kiinnostuksestasi ilmoittautumisen yhteydessä. Yksityistuntoihin on rajattu määrä paikkoja, joten istunnot ja sen vetäjä arvotaan. Istunnon saajalle ilmoitetaan istunnosta henkilökohtaisesti elokuun puolen välin jälkeen. Yksityisistunnot maksetaan etukäteen.

Majoitus- ja ateriapaketit

Majoitus varataan suoraan Petäys Resortista. Jos et tarvitse majoitusta, varaa vain ateriapaketti. Maksuohjeet saat Petäys Resortista. Katso paketeista lisätietoja tästä

Mukaan otettavaa

Ota mukaan:

- muistiinpanovälineet
- rennot, mukavat vaatteet
- vesipullo
- useita oman tai tutun lemmikin kuvia Lillianin työpajalle
- käteistä yksityisistuntoa, myyntikojua ja arpajaisia varten
- yöpymiseen varusteet
- halutessasi uimapuku ja saunavarusteet

>> Ilmoittautumiseen