Taru Karoliina ja Anne-Maria

Anne-Maria ja Taru

Taru ja Anne-Maria toimivat ohjaajana  toisinaan erilaisissa Valonsillan tapahtumissa.

Taru Karoliina, henkisen kasvun ohjaaja ja opettaja, näkijä ja luontaishoitaja.

"Haluan omalla kokemuksella ja esimerkillä auttaa ja ohjata muita, kulkemaan juuri sitä ainutlaatuista Polkua pitkin, mikä kenellekin on tarkoitettu. Joskus olemme vaan niin eksyksissä ja kaukana todellisesta Itsestämme, että polkumme näyttää hyvin pimeältä. Haluan tuoda Polullesi lisää Valoa ja iloa, jotta oma Voimasi ja Itsesi alkaa selkeämmin puhutella sinua. Sinä Itse olet Oman Elämäsi Luoja ��"

Anne-Maria Pitkonen, ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti ja opettaja. 

Ohjauksissa ja omalla elämänpolulla keskitytään vahvasti intuitiiviseen taiteentuottamiseen kirjoittamisen, kuvallisen ja musiikillisen ilmaisun kautta. Elämä on taidetta ja taide elämää kantava voima.


Valovoimaiset naiset, Taru Karoliina ja Anne-Maria ohjaavat sinua hyvin maanläheisesti Sydämesi Matkalle - omaan itseesi, luovuuden, huumorin ja ilon voimin! Journey of Your Heart - Sydämen Matkalla, on intuitiivisen musiikin siivittämä meditaatiomatka! Seuraa tapahtumakalenterista tulevia tapahtumia.


"Kun ihminen tekee maailman siedettäväksi itselleen niin tekee sen myös siedettäväksi muille" - Anais Nin -


Sydämen Matka �� - Tunne Juuresi -teemailta

Ihminen on kokonaisuus. Keho, mieli ja sielu. Todellinen tieto on ytimessä, sielussa. Sinussa on jo kaikki tieto. Tarkoitus on löytää tuo kaikki salattu itsestä.

Itsensä kehittäminen lähtee juurista. Kun ihminen haluaa kasvaa ja kehittyä, täytyy matkata omaan sisimpäänsä, itseensä. Matkan alussa voit kysyä itseltäsi kuka olet tällä hetkellä, mitä haluat kehittää itsessäsi tai missä haluat kasvaa eteenpäin? Mitkä ovat sinun perusarvojasi?

Kaiken tarkoituksena on tuoda sinua lähemmäs todellista itseäsi, kohdata itsesi ja tunnemaailmasi lempeästi hyväksyen. Itsensä ja tunteidensa hyväksyminen, sekä tasapainoinen ja läsnäoleva elämä on (Sydämen Matkan) arvoja, joita itsensä tietoisen kehittämisen avulla voidaan saavuttaa. Mutta kuten kaikessa,  ei tässäkään asiassa ole koskaan täysin valmis. Prosessi elää.

Tunne Juuresi- teemailta keskittyy kehotietoisuuteen ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua enemmän itseesi todellisten tunteidesi kautta. Tunteet ovat kehossa, vaikkakin mieli niitä prosessoi tajunnan tasolla. Kehosi viestii sinulle jatkuvasti erilaisia asioita? Osaanko kuunnella niitä oikeasti ja aidosti? Tunnistatko todelliset tunteesi ja tarpeesi? Osaatko ilmaista itseäsi vapaasti, lempeän hallitusti toimien?

Ohjelmassa Intuitiivisen musiikin siivittämä meditaatiomatka, Tunne Juuresi - kuvan kautta näkymättömästä näkyväksi -harjoitus, Intuitiiviset kanavoidut viestit kaikille osallistujille sekä keskustelua ja mukavaa yhdessä oloa.


Katso Tarun omat kotisivut www.tarukaroliina.fi

Kuvateksti