Marja Pennanen

Marja Pennanen

Marja työskentelee Lahdessa ja toisinaan mm. erilaisissa Valonsillan tapahtumissa.
Jos olet kiinnostunut meediotilaisuudesta,
varaa oma aikasi suoraan Marjalta tekstiviestillä puh. 0500 207462.

Marjan esittely:

Marja Pennanen on yksi Suomen eturivin meedioista. Hän on aistinut näkymättömän maailman olemassaolon lapsesta lähtien. Hän oli lapsena paljon sairaana ja kävi 2-vuotiaana kuoleman rajalla. Hän on aistinut aina henkimaailmasta tulijoita ja tuonut viestejä koko ikänsä. 

Marja kävi mediaalisen jatkokoulutuksen Tampereella valmistuen vuonna 1998. Siitä lähtien hän on toiminut ansiokkaasti meedion työssä eri puolilla Suomea ja ulkomailla (mm. Ruotsissa, USA:ssa ja Englannissa) ja välittänyt lukemattomia viestejä rakkailtamme niin yksityisistunnoissa kuin meediotilaisuuksissakin. Näin hän on voinut todistaa elämän jatkumisen kuoleman jälkeen, lohduttanut lukemattomia ihmisiä ja auttanut viestien kautta ihmisiä heidän elämässään. Hän myös auttanut kadonneiden ihmisten etsimisessä ja siten tukenut ja lohduttanut kadonneiden omaisia. 

Marja on auttanut ihmisiä paljon myös henkiparannuksen avulla, mutta hän on terveydellisistä syistä keskittynyt nykyisin enemmän meedion työhön sekä tulevien meedioiden kouluttamiseen ja jokaisessa ihmisessä olevan herkkyyden kehittämiseen. Siinä Marjan mukaan avaudutaan laajempaan tietoisuuteen, flow-tilaan, jossa aistitaan toisen tason asioita ja ollaan näin yhteydessä henkimaailmaan. Juuri tällaista yhteyttä hänen kurssillaan harjoitellaan.

Marja haluaa korostaa ihmisen päättymätöntä henkistä kasvua ja erityisesti ilon ja rakkauden merkitystä elämässä. Kaikki ovat arjessa henkisellä polulla, kukaan ei ole erilainen tai parempi kuin muut. Jokaisen on tehtävä kaiken aikaa työtä oman henkisen kehityksensä eteen, sekä luotava itselleen eettiset säännöt ja noudatettava niitä tinkimättä.