Lillian Steiner - Iten

Lillian Steiner

Lillian syntyi Aucklandissa, Uudessa Seelannissa, mutta asuu nykyisin Sveitsissä.

Hän oli lapsena tietoinen henkimaailmasta. Hänellä ei kuitenkaan ollut mitään kontrollia siihen, missä ja milloin kommunikaatio tai yhteydenotto tapahtui.

Mediumismi kiehtoi häntä aina ja niinpä Lillian liittyi kotipiiriin ja aloitti henkisen kehityksen tiensä. Tämä johdatti hänet Arthur Findlay Collegeen (AFC), jossa hän jatkoi taitojensa kohentamista ja hiomista ja jossa hän virallisesti kouluttautui henkisissä taidoissa.

Lillian jatkoi kouluttautumista edelleen ja kävi läpi opettajakoulutuksen ja työskentelee nyt opettajana, kurssijärjestäjänä, meediona, henkiparantajana ja eläinkommunikoijana AFC:ssa, Sveitsissä ja muualla maailmassa. Hänen intohimonsa on demonstroida mediumismia, koska hän uskoo, että näin hän saavuttaa enemmän ihmisiä.

Lillianilla on myös oma mediumismi-, eläinkommunikointi ja henkiparannuskeskus Sveitsissä, jossa hän pitää kursseja ja piirejä.

Lillian rakastaa eläimiä hyvin paljon ja on pätevöitynyt eläinterapeutti (Equine Bowen Therapist).

Hän on hyvin kiinnostunut opettamaan opiskelijoita, jotta he pyrkisivät saavuttamaan omat mahdollisuutensa, piilevät kyvyt. Hän opettaa, kuinka yhdistää henkitietoisuus omassa elämässään.

Lillianilla on syvä tuntemus eläinten kipuihin tunteisiin ja ajatuksiin. Tämä luonnollinen kyky kommunikoida psyykkisellä tasolla oli hänellä jo lapsena. Hän uskoo, että jokainen, joka pitää aidosti eläimistä, voi oppia kuinka olla yhteydessä eläimiin ja lemmikkeihin ja tulla tietoiseksi eläinten hyvinvoinnista oman herkkyydensä kautta.

SNU pätevyydet: demostraatiot (todisteinen mediumismi)
SNU opettaja