Lillian Steiner - Iten

Lillian Steiner

Lillian toimii ohjaajana toisinaan erilaisissa Valonsillan tapahtumissa. 

Lillian syntyi Aucklandissa, Uudessa Seelannissa, mutta asuu nykyisin Sveitsissä.

Hän oli jo lapsena tietoinen henkimaailmasta. Hänellä ei kuitenkaan ollut mitään kontrollia siihen, missä ja milloin kommunikaatio tai yhteydenottoja tapahtui.

Mediumismi kiehtoi häntä ja niinpä Lillian liittyi kotipiiriin ja aloitti henkisen kehityksen tiensä. Tämä johdatti hänet Arthur Findlay Collegeen (AFC), jossa hän jatkoi taitojensa kohentamista ja hiomista ja jossa hän virallisesti kouluttautui henkisissä taidoissa.

Lillian jatkoi kouluttautumista edelleen ja kävi läpi opettajakoulutuksen ja työskentelee nyt opettajana, kurssijärjestäjänä, meediona, henkiparantajana ja eläinkommunikoijana AFC:ssa, Sveitsissä ja muualla maailmassa. Hänen intohimonsa on järjesteää henkiparannusta, koska hän uskoo, että näin hän voi auttaa eniten ihmisiä.

Lillianilla on myös oma mediumismi-, eläinkommunikointi- ja henkiparannuskeskus Sveitsissä, jossa hän pitää kursseja ja piirejä.

Lillian rakastaa eläimiä hyvin paljon ja on pätevöitynyt eläinterapeutti (Equine Bowen Therapist).

Hän on hyvin kiinnostunut opettamaan, jotta opiskelijat pyrkisivät saavuttamaan omat mahdollisuutensa, piilevät kyvyt. Hän opettaa, kuinka yhdistää henkitietoisuus omassa elämässään.

Lillian tuntee syvästi eläinten kipuja, tunteita ja ajatuksia. Tämä luonnollinen kyky kommunikoida psyykkisellä tasolla oli hänellä jo lapsena. Hän uskoo, että jokainen, joka pitää aidosti eläimistä, voi oppia olemaan yhteydessä eläimiin ja lemmikkeihin ja tulla tietoiseksi eläinten hyvinvoinnista oman herkkyytensä kautta.


SNU pätevyydet:
demostraatiot (todisteinen mediumismi)
SNU opettaja