Jukka Viertomanner

Jukka Viertomanner

Jukka toimii ohjaajana toisinaan Valonsillan tapahtumissa. 

Voit varata Jukalle ajan Tähtitaivaanvalolla (Espoo) tapahtuvaan astrologiseen tulkintaan suoraan Tähtitaivaanvalon ajanvarauksen kautta www.tahtitaivaanvalo.fi/ajanvaraus 

Jukan esittely

Jukka kiinnostui astrologiasta opiskeluaikoina. Mitä enemmän Jukka tutki ja syventyi astrologian saloihin, sitä enemmn kiinnostus tästä tieteen ja esoteriikan yhdistelmäopista kasvoi. Rakkaan harrastuksen parissa nyt on huomaamatta kulunut jo yli neljäkymmentä vuotta, joista viimeiset kolmekymmentäviisi vuotta Jukka on toiminut ammattiastrologina. Jukka pitää mm. astrologian kursseja ja vetää opintopiirejä Tapiolassa, ks. www.tahtitaivaanvalo.fi/kurssit-luennot-ja-opintopiirit

Luonteeltaan Jukka on empaattinen, rauhallinen ja helposti lähestyttävä, omaa hyvää intuitiota ja luontaisia psykologisia taipumuksia. Astrologina hän on huippuammattilainen, kuten myös osaa selittää astrologisella kartalla näkyviä asioita asiakkaalle helposti omaksuttavalla tavalla. 

Erinomaisen ammattitaitonsa, mukavan luonteensa ja helposti omaksuttavan ilmaisutavan ansiosta Jukka on yksi Suomen suosituimmista ja arvostetuimmista ammattiastrologeista. 
Jukka on erikoistunut henkiseen ja psykologiseen, kuten myös terveysastrologiaan. Hänen tulkinnat ovat syvällisiä ja avartavia. Jukka auttaa asiakkaan lähestymään asioita eri näkökulmista, ymmärtämään miksi joitakin asioita tapahtuu tai on tapahtumatta, ja miten omaa tilannetta voisi parantaa. Asiakkaat aina vaan palaavat Jukan luokseen, kun taas haluavat saada vastauksia mieltänsä askarruttaviin kysymyksiin.

Jos et tiedä oman syntymäkellonaikasi, saat sen helposti ja nopeasti selville, soittamalla omaan syntymäsairaalaan tai maakuntavirastoon.