Andrej Djordjevitch

Andrej Djordjevitch on spiritualistinen meedio, parantaja ja hän toimii myös ohjaajana Arthur Findlay Collagessa. Andrej asuu Cardiffissa, Etelä-Walesissa, jossa hän on viettänyt suurimman osan elämästään. Hän toimii ohjaajana toisinaan myös Valonsillan tapahtumissa.

Andrej on vuosien ajan tutkinut ja opettanut henkisyyttä ja henkimaailman lainalaisuuksia, sekä pyrkinyt samalla yhdistämään oppimansa ja kokemansa arkipäiväiseen elämäänsä. Hänen tavoitteenaan on auttaa muita ihmisiä saamaan yhteyden omaan sisäiseen henkeensä ja saavuttamaan täyden potentiaalinsa henkisellä polullaan.

Andrej matkustaa eri maissa antamassa demoesityksiä ja opettamassa ryhmiä. Hän antaa myös yksityisistuntoja niille, jotka haluavat syvällisempää ja henkilökohtaisempaa kokemusta. Andrej haluaa kouluttaa ihmi-siä mediumismin eri tasoilla perustietoisuudesta aina transsitilaan. Hän on aktiivinen spiritualistinen parantajameedio ja on kouluttanut ihmisiä parantajiksi, auttaen myös monia perustamaan parantajapiirejä ja -keskuksia. Hän tukee oppilaitaan 

Lue lisää täältä.