Susan Leybourne

Susan_Leybourne_180px.pngSusan Leybourne on suosittu englantilainen meedio, opettaja ja parantaja, jolla on yli 30 vuoden kokemus alalta. Hän on opettanut viestinvälitystä ja transsi erilaisissa tapahtumissa yli 25 vuotta ympäri maailmaa: Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Ruotsissa, Norjassa, Espanjassa ja Italiassa. Hän on erityisen kiinnostunut laajemmasta esoteerisesta kentästä ja tieteellisistä periaatteista, jotka mahdollistavat medialistisen viestinnän. Susan hyväksyttiin ohjaajaksi Arthur Findlay Collegeen vuonna 2012.

Susan on esiintynyt useita kertoja kansainvälisessä lehdistössä, televisiossa, radiossa ja verkossa. Hän on puhunut säännöllisesti akateemisissa ja suosituissa konferensseissa useista eri aiheista: psykologisesta tutkimuksesta, kulttuuriantropologiasta, teologiasta, länsimaisesta esoterismistä ja klassikoista. Hänet kutsuttiin arvostetun Oxford Unionin jäseneksi vuonna 1995, ja v. 2016 hän konsultoiIson-Britannian ylempää parlamenttia tietoisuuden tutkimisesta ja henkisistä kokemuksista. Hän on tehnyt myös henkilökohtaista tutkimusta henkisten harjoittajien keskuudessa Borneossa, Liberiassa Länsi-Afrikassa, Brasiliassa, Indonesiassa, Egyptissä ja Nepalissa.

Hänellä on valmistunut maisteriksi Walesin yliopistosta, Trinity Saint Davidista aiheena "Klassiset/muinaiset uskonnot". Tohtorinopinnot ovat myös parhaillaan meneillään.

Susanin opetustyyli on inspiroiva ja rohkaiseva, hänen kursseiltaan ei puutu lämpöä ja huumoria.