Susan Leybourne

Susan_Leybourne_180px.pngSusan Leybourne on suosittu englantilainen meedio, opettaja ja parantaja, jolla on yli 35 vuoden kokemus ammattimaisesta työskentelystä meediona sekä yli 25 vuotta opettajakokemusta mediumismista, psyykkisestä kehityksestä, transsista sekä henkiparantamisesta.

Lapsuudesta asti Susan on ollut tietoinen henkimaailman olemassaolosta ja hän on aloittanut työskentelyn psyykkisen mediumismin saralla jo 15-vuotiaana.

Luontaisten psyykkisten kykyjensä ohella, hän on kehittänyt meedion taitojaan edistyneen tason mediaalisilla kursseilla Arthur Findlay Collegessa usean vuoden ajan ja on suorittanut SNU:n (Spritualists National Union) opettajan tutkinnon (CSNU) vuonna 2012. Sittemmin hän on opettanut useamman kerran samaisessa collegessa mm viestinvälitystä

Susan on aina ollut kiinnostunut muinaisista henkisistä käytännöistä, henkisyyden harjoittamisesta nykypäivänä, ihmismielen rajat ylittävistä kokemuksista ja aivotieteestä, niinpä  hänen kursseillaan lähestymistapa henkiseen kehitykseen lähtee tästä ”isosta kuvasta” käsin.

Susan on opiskellut yli 35 vuoden ajan Kabbalaa, muinaista ja vertailevaa uskontotiedettä sekä entisaikojen idän ja lännen mystistä filosofiaa. Hän on tutkinut shamanismia ja spiritismiä niiden harjoittajien keskuudessa Borneossa, Länsi-Afrikassa, Brasiliassa, Nepalissa ja Egyptissä ja saanut opetusta ja vihkimyksen myös Tiibetin buddhalaisilta mestareilta.

Susanilla on ylempi korkeakoulututkinto Walesin Trinity Saint David -yliopistosta klassisissa tieteissä sekä muinaisessa uskontotieteessä. Tällä hetkellä hän suorittaa tohtorintutkintoa samaisessa yliopistossa aiheenaan profetiaaliset transsikäytännöt muinaisessa antiikissa.

Susan on suosittu opettaja, joka näkee, kuulee ja tuntee henkimaailman hyvin selvästi. Hänet tunnetaan syvällisestä aiheen tietämyksestään sekä käytännönkokemuksestaan.