David Russell

David Russell

David toimii ohjaajana toisinaan erilaisissa Valonsillan tapahtumissa. 

David Russell on englantilainen meedio. David on ollut tietoinen henkimaailman olemassaolosta koko elämänsä ajan.

Jo lapsena hän ymmärsi, että hänen ympärillään tapahtui outoja asioita. Hän näki sellaista mitä muut eivät voineet nähdä. Nämä tapahtumat pelottivat häntä. David juoksi usein vanhempiensa makuuhuoneeseen keskellä yötä vain kuullakseen kaiken olevan pojan vilkasta mielikuvitusta. Vasta kun hän kuvaili yksityiskohtaisesti isoäitinsä eli äitinsä edesmenneen äidin, äidinkin oli pakko uskoa lasta. David ei nimittäin ollut koskaan tavannut isoäitiään. Davidin äiti ymmärsi pojalla olevan yhteyden, jota tuli vaalia.

Äitinsä rohkaisemana David aloitti mediaalisen kehityksen Sheffieldissä Bold Street'n spiritualistisessa kirkossa osallistumalla henkisiin piireihin seitsemän vuoden ajan. Tuona aikana hän oppi kontrolloimaan kykyään olla yhteydessä henkimaailmaan niin, että hän voi itse päättää missä se tapahtuu ja milloin se tapahtuu. Hän on myös osallistunut lukuisille Arthur Findley Collegen (AFC) mediaalisille kursseille Englannin Stanstedissä.

David on vuodesta 2000 kiertänyt laajasti pitämässä mediaalisia näytöksiä sekä kotimaassaan Englannissa että ulkomailla. David on opettanut mediaalisuutta Amerikassa, Sveitsissä ja Italiassa.

David uskoo vakaasti, että hän ei ole erikoinen vaan, että jokainen pystyy kehittämään henkisesti ja psyykkisesti tätä jo syntyessä saatua kykyä. Hän uskoo vakaasti siihen, että jakamalla saamansa opetuksen hän voi auttaa muita heidän kehityspolullaan. Davidillä on luonnollinen kyky selittää asiat selkeästi, opettaa ja auttaa muita luottamaan omaan yhteyteensä.

Voit lukea lisää Davidista hänen nettisivuiltaan http://davidrussellmedium.com/