Seminaari_2021_pieni.pngOhjaajat ja työpajojen aiheet

Valitse ilmoittautumisen yhteydessä, kenen ohjaajan työpajassa mieluiten työskentelet seminaarin ajan.

Huom. Tuula Jukola-Nuortevan Viestinvälitysryhmään (keskitaso) voi osallistua myös ainoastaan pe-la tai vain yhtenä päivänä.

Susan Leyborne

Viestinvälitys (edistyneet)

anuirmeli.jpg

Susan Leybourne on suosittu englantilainen meedio, opettaja ja parantaja, jolla on yli 35 vuoden kokemus ammattimaisesta työskentelystä meediona sekä yli 25 vuotta opettajakokemusta mediumismista, psyykkisestä kehityksestä, transsista sekä henkiparantamisesta.

Lapsuudesta asti Susan on ollut tietoinen henkimaailman olemassaolosta ja hän on aloittanut työskentelyn psyykkisen mediumismin saralla jo 15-vuotiaana.

Luontaisten psyykkisten kykyjensä ohella, hän on kehittänyt meedion taitojaan edistyneen tason mediaalisilla kursseilla Arthur Findlay Collegessa usean vuoden ajan ja on suorittanut SNU:n (Spritualists National Union) opettajan tutkinnon (CSNU) vuonna 2012. Sittemmin hän on opettanut useamman kerran samaisessa collegessa mm viestinvälitystä

Susan on aina ollut kiinnostunut muinaisista henkisistä käytännöistä, henkisyyden harjoittamisesta nykypäivänä, ihmismielen rajat ylittävistä kokemuksista ja aivotieteestä, niinpä  hänen kursseillaan lähestymistapa henkiseen kehitykseen lähtee tästä ”isosta kuvasta” käsin.

Susan on opiskellut yli 35 vuoden ajan Kabbalaa, muinaista ja vertailevaa uskontotiedettä sekä entisaikojen idän ja lännen mystistä filosofiaa. Hän on tutkinut shamanismia ja spiritismiä niiden harjoittajien keskuudessa Borneossa, Länsi-Afrikassa, Brasiliassa, Nepalissa ja Egyptissä ja saanut opetusta ja vihkimyksen myös Tiibetin buddhalaisilta mestareilta.

Susanilla on ylempi korkeakoulututkinto Walesin Trinity Saint David -yliopistosta klassisissa tieteissä sekä muinaisessa uskontotieteessä. Tällä hetkellä hän suorittaa tohtorintutkintoa samaisessa yliopistossa aiheenaan profetiaaliset transsikäytännöt muinaisessa antiikissa.

Susanin luento:  Tässä kiehtovassa luennossa Susan Leybourne tarkastelee mediumismin, oraakkeleiden ja transsipuheen historiaa ja kehitystä muinaisessa maailmassa. Tutkitaan muinaisen Kreikan, Egyptin, Raamatun maan näkyvän ja näkymättömän maailman, jumalien, enkeleiden ja esi-isien suhdetta sekä shamaanien, pappien ja profeettojen toimintaa. Jotkut kuvaukset ja tekniikat näyttävät meille tutuilta; toiset saattavat tuntua oudolta ja tarvitsevat dekoodauksen nykyaikaiselle yleisölle. 

Susan kertoo myös muuttuvista näkemykstä kuoleman jälkeiseen elämään ja kykyymme kommunikoida Henkimaailman kanssa. Lisäksi tarkastellaan asenteita niihin, jotka pystyivät näkemään toisen todellisuuden eri aikakausilla ja maailmankulttuureissa, sekä sitä, miten näkijöiden ja ennustajien käytännöt tukahdutettiin. 

Tuula Jukola-Nuorteva

Viestinvälitys (edistyneet)

Todistusvoimainen mediaalinen viestinvälitys: Sinulla on jo kokemusta mediaalisesta viestinvälityksestä, mutta itsesi edistyneeksi kutsuminen tuntuu vielä kaukaiselta… Tervetuloa mukaan keskitasolle!

Todistusvoimaisessa viestinvälityksessä nimensä mukaisesti vahvistamme kykyä luottaa entistä vahvemmin rakastavan henkimaailman läsnäoloon ja yhteyteen kanssamme. Rakastavan henkimaailman ohjauksessa ja monipuolisten harjoitusten avulla, kykymme tunnistaa henkimaailman tulija nopein, selkein faktoin vahvistuu ja tiedostamme entistä selkeämmin sen, mitä aistimme eri aisteillamme. Vastaanottajan kannalta viestin merkityksellisyys syvenee yleiseltä tasolta entistä merkityksellisimmille tasoille. Kiinnitämme huomiota myös puhetapaamme ja vahvistamme taitojamme ilmaista asiat selkeästi, kannustavasti ja kuulijaansa arvostaen.

Tuula Jukola-Nuorteva on toiminut meediona yli 20 vuotta. Hän opiskeli mediaalisia taitoja Lontoossa College of Psychic Studies:ssa Gerrie Machin johdolla useita vuosia ja suoritti samalla healing -opintoja. Opintojen jälkeen Tuula kutsuttiin College of Psychic Studies:iin töihin meedioksi ja opettajaksi. Vuosien ajan hän ohjasi Collegella viikoittaisia mediaalisia harjoitusluokkia ja johti työpajoja, piti meediotilaisuuksia ja antoi yksityisistuntoja. Tuula vieraili useasti myös meediona Lontoon spiritualistissa kirkoissa ja palveluksissa. Vuodesta 2000 lähtien Tuula on vieraillut ja toiminut myös Suomen Spiritualistisessa Seurassa, Henkisen kehityksen seuroissa ja kesäseminaareissa meediona ja opettajana sekä ohjaajana kansallisilla mediaalisilla perus - ja jatkokursseilla että Henkisen tietouden kursseilla. Ammattipedagogina Tuula uskoo vahvasti siihen, että ohjaajan tärkein tehtävä on saada oppilaat loistamaan turvallisessa, kannustavassa ja positiivisessa ilmapiirissä.

Anu Väisänen 

Viestinvälitys (mediaalisuus ja selväaistit, aloittelijat)

Työpajassa saat oppia perusasiat selväaistimisesta ja siitä, kuinka voit käyttää niitä energian lukemisessa ja henkimaailman kanssa työskentelyssä. Saat ymmärryksen siitä, miten psyykkinen lukeminen ja henkimaailman kanssa työskentely eroavat toisistaan. Tämä on peruspaketti sinulle, joka haluat ymmärtää kuinta asiat toimivat.

Harjoitukset tehdään yksilö-, pari- ja ryhmäharjoituksina. Käytämme muun muassa mielikuvia sekä kortteja apuna. Autan ja opastan osallistujia myös henkilökohtaisesti.

En tee sinusta meediota, mutta autan alkuun itsesi kehittämisessä. Työpajasopii aivan tiensä alussa oleville sekä jo pidemmälle ehtineille, sillä harjoitukset ovat skaalattavissa eri taitotasoille.

Anu Väisänen on toiminut meediona yli 10 vuotta ja saanut oppia Englannista Arthur Findlay Collegesta sekä suomalaisilta opettajilta.

Lue lisää Anu Väisäsestä.

   

    

David Schiesser

Healing

David Schiesser

David Schiesser on kotoisin Sveitsistä, mutta asuu nyt Isossa-Britanniassa. David on meedio, parantaja ja puhuja. Hän on opistelut mediaalisuutta, sen opettamista sekä parantamista Spiritualists National Unionissa sekä Arthur Findlay Collegessa.

David palvelee nyt kirkkoja ja itsenäisiä paikkoja maailman ympäri. Hän on opettanut mediaalisuutta monipuolisesti (mediaalisuus, yksityisiä istuntoja, healing ja transsin eri näkökohtia) Isossa-Britanniassa, Sveitsissä, Itävallassa ja Amerikassa sekä Zwanenhofista Alankomaissa. Lisäksi hän toimii harjoittelijatutorina Arthur Findlay Collegessa.

 

 

Lynn Cottrell

Henkitaide

Lynn_Cottrell3.png

Sallimme erilaisten tekniikoiden avulla jumalallisen, taivaallisen taiteen tulla esiin. Kutsumme kanssamme työskenteleviä voimia mukaan auttamaan, kun työskentelemme sielun tasolla. Luomme visuaalista taidetta, jonka avulla voimme tulkita henkimaailman viisauden ja rakkauden viestejä ja synnyttää parantavaa voimaa.

Kun työskentelemme sielun tasolla, kuuntelemme henkimaailman kuiskauksia ja luomme kauniita fantasiakuvia.

Lynn Cottrel on englantilainen meedio, joka on erikoistunut henkitaiteeseen. Hän työskentelee ohjaajana Arthur Findlay Collegessa. Hänellä on esiintynyt monen vuoden ajan meediotilaisuukissa tuoden viestiä henkimaailmalta ja piirtäen samalla tarkan kuvan, josta tulija on tunnistettavissa.

 

 

Alan Craig

Transsi

Alan_Craig_180_px.png

Haluatko antaa energian, sanojen, tekstin ja hoidon virrata kauttasi? Haluatko oppia, kuinka oma tietoisuutesi muuttuu vastaanottavaksi ja pystyt toimimaan helposti yhdessä oman korkeimman itsesi ja henkimaailman kanssa? Haluatko tuntea, kuinka saat itsesi toimimaan ilman oman persoonasi asettamia estoja? Haluatko tuntea olevasi flow-tilassa, jossa kaikki on helppoa? Haluatko parantaa yhteyttäsi henkimaailmaan ja antaa oppaittesi auttaa sinua avautumaan yhteyteen heidän kanssaan? Haluatko kokea syvää yhteyttä valomaailman auttajien ja henkimaailmaan siirtyneiden kanssa? Mikäli vastauksesi on kyllä, niin tule mukaan meedio ja henkiparantaja Alan Craigin vetämään workshoppiin! 

Alan auttaa sinua avautumaan ja kehittämään itseäsi! Workshopin aikana harjoitellaan oman voiman löytämistä ja antautumista energialle. Alan Craig kertoo perusteita ja teoriaa sekä ohjaa harjoituksia. Alan ohjaa sinua eri tietoisuuden muuntumisen tasoille lähtien kevyestä tietoisuuden tilasta aina kohti syvempää yhteyttä henkimaailmaan. Workshop perustuu vahvasti kokeiluun ja kokemiseen.

Alan Craig on kotoisin Skotlannista. Hän on on opiskellut Arthur Findlay Collegessa ja saanut kosketuksen henkimaailmaan jo lapsena, sillä hänen isovanhemmillaan oli spiritualistinen kirkko Glasgowssa. Nykyään Alan asuu Suomessa ja toimii meediona ja henkiparantajana. Hänen puhekielensä on englanti, mutta workshopissa on mukana tulkki koko ajan, joten ryhmässä pärjää hyvin suomenkielellä.

Lue lisää Alan Craigistä.

Robin Hodson 

Fysikaalinen/transsimediumismi (edistyneet, vaatii aiempaa kokemusta transsista)

Hodson_Robin.pngRyhmässä on opiskelijoita rajattu määrä (12 kpl) ja myös tiukka kontrolli piiriin osallistujia koskien.Tämän mediumismiosa-alueen herkkyyden vuoksi emme voi taata ilmiöiden aikaansaamista. 

- Havainnoinnin ja kontrollin ymmärtäminen
- Käytännön harjoituksia 
Työskentelytapa: ensin esimerkki työskentelystä, sitten käytännön harjoittelua ilmiöiden aikaansaamiseksi

Robin Hodson on englantilainen meedio, jolla on takanaan yli 30 vuoden kokemus työskentelystä ja palvelusta Spirituaalisissa kirkoissa ja keskuksissa niin Englannissa kuin muuallakin maailmassa (USA, Kanada ja Euroopassa useissa maissa). Robin on tällä hetkellä ISF:n, Seafordspirit keskuksen ja Itsenäisen Spiritualisti- keskuksen presidentti.

Robin on erittäin kokenut opettaja mediumismin eri tasoilla. Hänen suurin mielenkiintonsa on transsi ja fysikaalinen transsi ja on pitänyt fysikaalisia piirejä viimeiset 25 vuotta. Robin on myös Spiritualisti kirkon ministeri (pastori) ja pitää seminaarissa Spiritualistisen kirkon tilaisuuden.

 

  

Pidätämme oikeuden mahdollisiin ohjelmamuutoksiin.