Ohjaajat ja työpajojen aiheet

Voit valita ilmottautumisen yhteydessä, kenen ohjaajan työpajassa mieluiten työskentelet seminaarin ajan.

Simonen ja Marjan työpajat ovat jo täynnä!

Anu Väisänen ja Alan Craig

Mediaalisuus ja selväaistit


- Saat oppia kuinka psyykkinen lukeminen ja henkimaailman kanssa työskentely eroavat toisistaan.anu_ja_allan_290x2_ohut.jpeg
- Saat oppia eri selväaisteista: selvänäkö, selväkuulo, selvähaju, selvämaku, selvätunto ja selvätieto.
- Saat oppia eron subjektiivisen ja objektiivisen aistimisen välillä.
- Saat oppia omasta vastuustasi itsesi kehittämisessä ja toisten auttamisessa.


Harjoitukset tehdään yksilö-, pari- ja ryhmäharjoituksina.

Anu Väisänen on toiminut meediona yli 10 vuotta ja saanut oppia Englannista Arthur Findlay Collegesta sekä suomalaisilta opettajilta.
Toisena opettajana toimii Alan Craig, joka on kotoisin Skotlannista. Hän on opiskellut Arthur Findlay Collegessa ja saanut kosketuksen henkimaailmaan jo lapsena, sillä hänen isovanhemmillaan oli spiritualistinen kirkko Glasgowssa.

”Emme tee sinusta meediota, mutta autamme alkuun itsesi kehittämisessä. Workshop sopii aivan tiensä alussa oleville sekä jo pidemmälle ehtineille, sillä harjoitukset ovat skaalattavissa eri taitotasoille.”


Tervetuloa mukaan!

Anu ja Alan

Lue Anu Väisäsestä ja Alan Craigistä lisää.

Lillian Steiner

Henkiparannus

Ryhmäni tulee opiskelemaan henkiparannuksen eri näkökulmia:lillian_steiner_290x2.jpg
- käsien käyttö henkiparannuksessa
- spirituaalinen henkiparannus
- kaukoparannus
- ryhmäparannus

Tarkastelemme myös, kuinka eläimet reagoivat henkiparannukseen ja kuinka tunnistaa niiden käyttäytymistä. Toinen tärkeä puoli tulee olemaan työskentely lemmikkien kuvien kanssa ja oppia kuinka saada kontakti lemmikkiin ja intuitiivisesti havaita niissä terveysongelmia tai kipua säteileviä alueita.

Tämä tarkoittaa sitä, että opiskelijoiden olisi hyvä tuoda kurssille mukanaan kuvia lemmikeistä, jotka he tuntevat hyvin. Mitä enemmän kuvia, sitä parempi.
Tarkastelemme myös lemmikkien tunneperäistä henkiparannusta, koska myös eläimet voivat kärsiä tunnetasolla ja myös niiden kärsimys on tärkeää purkaa.

Tervetuloa!

Lue Lillian Steinerista lisää

Simone Key

Työpaja on jo täynnä.

Transsiyhteyden kehittäminen

- Etsitkö läheisempää yhteyttä henkisyytesi kanssa?Simone-Key_290x2.jpg
- Kyseenalaistatko, että pystyt vaipumaan transsiin?
- Kuinka voit saavuttaa syvemmän yhteyden henkeen?

Transsi on hyvin pitkälle kehitetty mediumismin muoto, joka voi vaikuttaa henkisyyteesi kuin myös viesteihimme mediumismissä. Opiskelemme yhdessä sielun eri asteita ja sen vaikutusta energioihimme ja tietoisuuteemme. Transsitilassa voimme olla yhteydessä ja yhtä mielemme kanssa. Tämä vaikuttaa meihin ja kasvattaa, ylentää mieltä sekä inspiroi meitä.

Kurssin aikana tutkimme myös transsihenkiparannusta, transsipuhumista (filosofiaa, joka tulee henkisyydestä) ja transsikommunikaatiota (viestejä rakkailta hengiltä tälle puolen).

Oletko innostunut omasta transsikehityksestäsi? Jos olet halukas työntämään syrjään rajoitusten esteet, tulet oikealle kurssille. Kurssi on suunniteltu olemaan sekä valaiseva ja sopiva kaiken tasoisille kehittyjille.

Lue Simone Key'stä lisää.

Marja Pennanen

Työpaja on jo täynnä.

Yhteys henkimaailmaanMARJA_PENNANEN22_290x2.jpg

Marja Pennanen on yksi Suomen eturivin meedioista. Hän on aistinut näkymättömän maailman olemassaolon lapsesta lähtien. Hän oli lapsena paljon sairaana ja kävi 2-vuotiaana kuoleman rajalla. Hän on aistinut aina henkimaailmasta tulijoita ja tuonut viestejä koko ikänsä.

Marja kävi mediaalisen jatkokoulutuksen Tampereella valmistuen vuonna 1998. Siitä lähtien hän on toiminut ansiokkaasti meedion työssä eri puolilla Suomea ja ulkomailla (mm. Ruotsissa, USA:ssa ja Englannissa) ja välittänyt lukemattomia viestejä rakkailtamme niin yksityisistunnoissa kuin meediotilaisuuksissakin. Näin hän on voinut todistaa elämän jatkumisen kuoleman jälkeen, lohduttanut lukemattomia ihmisiä ja auttanut viestien kautta ihmisiä heidän elämässään. Hän myös auttanut kadonneiden ihmisten etsimisessä ja siten tukenut ja lohduttanut kadonneiden omaisia. 

Marja on auttanut ihmisiä paljon myös henkiparannuksen avulla, mutta hän on terveydellisistä syistä keskittynyt nykyisin enemmän meedion työhön sekä tulevien meedioiden kouluttamiseen ja jokaisessa ihmisessä olevan herkkyyden kehittämiseen. Siinä Marjan mukaan avaudutaan laajempaan tietoisuuteen, flow-tilaan, jossa aistitaan toisen tason asioita ja ollaan näin yhteydessä henkimaailmaan. Juuri tällaista yhteyttä hänen kurssillaan harjoitellaan.

Marja haluaa korostaa ihmisen päättymätöntä henkistä kasvua ja erityisesti ilon ja rakkauden merkitystä elämässä. Kaikki ovat arjessa henkisellä polulla, kukaan ei ole erilainen tai parempi kuin muut. Jokaisen on tehtävä kaiken aikaa työtä oman henkisen kehityksensä eteen, sekä luotava itselleen eettiset säännöt ja noudatettava niitä tinkimättä.

Yhteys henkimaailmaan -työpaja

Yhteys henkimaailmaan -työpajassa harjoitellaan ja syvennetään yhteyden luomista henkimaailmaan, harjoitellaan henkimaailmaan virittäytymistä, herkkyyden kasvattamista ja herkkyydellä palvelemista sekä viestien välittämistä, tehdään harjoituksia oman herkkyyden löytämiseksi ja kehittämiseksi, lisätään rakkaudellista yhteyttä henkimaailmaan tavoitteena löytää oma henkisen työskentelyn tapa, lisätään itsetuntemusta ja itsensä henkistä kehittämistä sekä harjoitellaan voimassa ja hiljaisuudessa olemista ja sen kautta oman sieluäänen, intuition, sisäisten opastajien ja henkimaailman ääniä kuuntelemista.

Lue Marja Pennasesta lisää

Pidätämme oikeuden mahdollisiin ohjelmamuutoksiin.