Ohjaajat ja työpajojen aiheet

Voit valita ilmottautumisen yhteydessä, kenen ohjaajan työpajassa mieluiten työskentelet seminaarin ajan.

Robin Hodson

Fysikaalinen transsipiiri (edistyneet), RYHMÄ TÄYNNÄ!

Robin_Hodson.jpg

Ryhmässä on opiskelijoita rajattu määrä (12 kpl) ja myös tiukka kontrolli piiriin osallistujia koskien.
Tämän mediumismiosa-alueen herkkyyden vuoksi emme voi taata ilmiöiden aikaansaamista.

- Havainnoinnin ja kontrollin ymmärtäminen
- Käytännön harjoituksia
- Työskentelytapa: ensin esimerkki työskentelystä, sitten käytännön harjoittelua ilmiöiden aikaansaamiseksi

Robin Hodson on englantilainen meedio, jolla on takanaan yli 30 vuoden kokemus työskentelystä ja palvelemisesta Spirituaalisissa kirkoissa ja keskuksissa niin Englannissa kuin muuallakin maailmassa (USA, Kanada ja Euroopassa useissa maissa).

Robin on tällä hetkellä ISF:n, Seafordspirit keskuksen ja Itsenäisen Spiritualistikeskuksen presidentti.

Robin on erittäin kokenut opettaja mediumismin eri tasoilla. Hänen suurin mielenkiintonsa on transsi ja fysikaalinen transsi ja hän on pitänyt fysikaalisia piirejä viimeiset 25 vuotta.

Robin on myös Spiritualisti kirkon ministeri (pastori) ja pitää seminaarissa Spiritualistisen kirkon tilaisuuden.

  

   

Hazel Martin

Transsi

Hazel_Martin_180px.png

Hazel Martin on työskennellyt lavameediona 15 vuotta useissa Spirituaalisissa kirkoissa ja keskuksissa. Hän on opettanut mediumismia yli 7 vuotta ja vetää tälläkin hetkellä säännöllisesti mestariluokkaa, jossa on 18 jäsentä ja joista puolet on työskenteleviä meedioita.

Hazel rakastaa mediumismin opettamista ja oman sisäisen tiedostamisen / tietoisuuden kehittämistä osana matkaa. 

Hazel pitää transsi mediumismista ja käy nykyisin fysikaalisessa transsipiirissä. Hän pitää Spiritualismin historiasta ja onkin lukenut siitä paljon ja on myös tutkinut Spiritualismin pioneereja ja kuuluisia meedioita.

Hazelilla on hyvin korkea moraali koskien mediumismia ja juurruttaa sen myös oppilaisiinsa. Hänelle on tärkeää, että ne, jotka valitsevat tien työskennellä henkimaailman kanssa, tekevät parhaansa ja pystyvät näin antamaan moitteetonta viestiä.

Mediumismin opettamisen lisäksi hän pitää myös työpajoja itsetietoisuudesta ja Spirituaalisesta kehityksestä.

Alan Craig

Healing (henkiparannus)

Alan_Craig_180_px.png

Harjoitukset tehdään yksilö-, pari- ja ryhmäharjoituksina.

Alan Craig on kotoisin Skotlannista. Hän on opiskellut Arthur Findlay Collegessa ja saanut kosketuksen henkimaailmaan jo lapsena, sillä hänen isovanhemmillaan oli spiritualistinen kirkko Glasgowssa.

Lue lisää Alan Craigistä.

Anu Väisänen 

Viestinvälitys (mediaalisuus ja selväaistit, aloittelijat)

Anu_Vaisanen_180px.pngTyöpajassa saat oppia perusasiat selväaistimisesta ja siitä, kuinka voit käyttää niitä energian lukemisessa ja henkimaailman kanssa työskentelyssä. Saat ymmärryksen siitä, miten psyykkinen lukeminen ja henkimaailman kanssa työskentely eroavat toisistaan. Tämä on peruspaketti sinulle, joka haluat ymmärtää kuinta asiat toimivat.

Harjoitukset tehdään yksilö-, pari- ja ryhmäharjoituksina. Käytämme muun muassa mielikuvia sekä kortteja apuna. Autan ja opastan osallistujia myös henkilökohtaisesti.

En tee sinusta meediota, mutta autan alkuun itsesi ke />hittämisessä. Työpajasopii aivan tiensä alussa oleville sekä jo pidemmälle ehtineille, sillä harjoitukset ovat skaalattavissa eri taitotasoille.

Anu Väisänen on toiminut meediona yli 10 vuotta ja saanut oppia Englannista Arthur Findlay Collegesta sekä suomalaisilta opettajilta.

Lue lisää Anu Väisäsestä.

Susan Leybourne

Viestinvälitys (edistyneet)

Susan_Leybourne_180px.png

Susan Leybourne on ollut suosittu englantilainen selvänäkijämeedio, opettaja ja parantaja yli 30 vuotta. Hän on opettanut niin todisteisiin perustuvaa kuin myös transsimediumismia yli 25 vuotta Britanniassa, Pohjois-Ameriikassa ja Euroopassa.

Susan on erityisen kiinnostunut laajemmasta esoteerisesta kentästä ja tieteellisistä perusteista. Hänet hyväksyttiin AFSiin opettajaksi 2012 ja on opettanut siellä monia kursseja.

Susan on ollut usein esillä lehdistössä, TV:ssa, radiossa ja onlinessa. Hän on puhunut sekä akateemisissa että yleiskonferensseissa, jotka käsittelevät eri alueita (psyykkistä tutkimusta, kulttuuriantropologiaa, teologiaa, länsimaista esoteriaa ja klassista kirjallisuutta ja kieliä. 

Susanilla on innostava ja kannustava tyyli opetustyyli ja hän tuo lämpöä ja huumoria kursseilleen. Seminaari Orivedellä on Susanin ensimmäinen kerta Suomessa.

Lue lisää Susanin omilta sivuilta.

  

Pidätämme oikeuden mahdollisiin ohjelmamuutoksiin.