Ohjaajat ja työpajojen aiheet

Voit valita ilmottautumisen yhteydessä, kenen ohjaajan työpajassa mieluiten työskentelet seminaarin ajan.

Anuirmeli Sallamo-Lavi

Healing (Steven Uptonin metodi)

anuirmeli_180px.jpg

Spiritualistisen kirkon pappi, Minister Steven Upton ja Sallamo-Lavi ovat tunteneet toisensa yli kaksikymmentä vuotta ja työskennelleet yhdessä niin Englannissa kuin eri puolilla Suomeakin. Uptonin henkiparannusmetodin perusteet on mahdollista oppia viikonlopun kuluessa oivallettuaan, että ihminen ei paranna, vaan parantajana toimiva meedio on pelkkä välikäsi. Kun tämän periaatteen hyväksyy ja ymmärtää, osaa sallia paitsi kulloinkin tarvittavan tilan (lue: sen, kuinka syvästi tai kevyesti tietoisuus muuntuu hoidettavan tarpeita vastaavaksi) myös parantavan energian virtaamisen lävitseen siihen mitenkään puuttumatta.

Hengeltä - hengen kautta - hengelle. Olemme tekemisissä intelligenssin kanssa. Luottakaamme siihen.
Tervetuloa tietoisuutta muuntavalle ja mahdollisesti muullakin tavoin transformatiiviselle matkalle henkiparantamisen maailmaan!

Anuirmeli Sallamo-Lavi on kirjallisuuden suomentaja ja tietokirjailija, erilaisiin muuntuneisiin tietoisuudentiloihin tutustunut totuuden etsijä. Hän on työskennellyt kouluttajana lähinnä Suomen spiritualistisen seuran työpajoissa ja seminaareissa, joissa ”Henkiparantaminen Steven Uptonin mukaan” on ollut erityisen pidetty kurssi.

 

Eija Orpana

Unentulkinta

Eija_180px.jpg

Unentulkinnan pääperiaatteet - kuinka työskennellä omien uniensa kanssa?
Mm. tärkeimmät muistettavat asiat, unien muistiin merkitseminen, oman symboliikan ymmärtäminen.
Opetus perustuu pääosin Eijan pitkäaikaisen opettajan grafologi, unitutkija Pekka Suomisen 30 vuoden aikana kokoamaan aineistoon.

Eija Orpana syntyi Olympiavuonna 1952 Nastolassa. Hän valmistui v. 1977 Helsingissä unelma-ammattiinsa lastentarhanopettajaksi. Vaan toisin oli ”ura elämään” -karttaan merkitty. 

Eija oli 25 vuotta mukana yrittäjäpuolisona aviomiehen yrityksissä, sen ohessa uusien taitojen opiskelua ja v.1989 oman mainos- ja somistuspalveluja tarjoavan toiminimen perustaminen.
Perheen ja henkilökunnan hyvinvoinnista huolehtiminen ja oman terveyden pettäminen johtivat omien voimavarojen päivittämiseen ja tutkimiseen. Minkä varassa jaksan elää, erota, tehdä työtä, sairastaa, luoda ja luopua?  Ammattinimike, LTO tarkoittikin hänen kohdallaan kohdallaan: Lapsena tarhassa oppimassa elämäni loppuun asti!

”Elämä - kokemusten koulu, jossa tehtävänä luopumisen läksyt.” - Eija Orpana-

"Monta todella huikeaa opettajaa olen saanut kohdata ja kuulla matkallani. Erityisen merkittävää on monivuotisen opettajani ja ystäväni, grafologi, unitutkija Pekka Suomisen (1938-2006) lukuisilta eri kursseilta saamani tieto. Unet ja niiden kanssa työskentely ovat olleet todella tärkeä apuväline itsetuntemuksen polulla. Tätä tietoa olen saanut myös itse jakaa Pekan poismenon jälkeen vuodesta 2006 lähtien." 

”Kun myrsky yltyy, on paattia vahvistettava! -Eija Orpana-

Olen saanut elää joka suhteessa rikasta elämää. Tehdä myös paljon luopumisen läksyjä. Kaikesta koetusta huolimatta, tai ehkä juuri sen vuoksi, olen yhä halukas jatkamaan matkaa jakaakseni kaiken oppimani ilolla, innostuksella ja sydämeni valolla.

"Uni paras lääke ... ja ymmärtäminen lisää tehoa!" - Eija Orpana –

   

   

Vesa Järvensivu ja Annie Valonsäde

Fysikaalinen mediumismi

Annie_180px.jpg

Annie Valonsäde on aistinut lapsuudesta saakka näkymättömän maailman olemassaolon. Hän koki ensimmäisen omakohtaisen yhteydenoton henkimaailmasta jo 11-vuotiaana ja on sittemmin elämänsä aikana monipuolisesti opiskellut mediumismia suomalaisten kurssitusten lisäksi 10 vuoden ajan arvostetussa Arthur Findlay Collegessa Englannissa, mm transsia shamanismia viestinvälitystä ja henkitaidetta. Hän on myös toimiessaan usean vuoden ajan Turun Henkisen Kehityksen Yhdistys r.y puheenjohtajana järjestänyt teemailtoja, pitänyt yksityisistuntoja, tehnyt parannusta sekä ohjannut pienryhmiä

Vesa_180px.jpg

Vesa Järvensivulla on ollut aina tietynlainen tietoisuus näkymättömän maailman olemassaolosta ja hän on myös ollut tietoinen auttajista rinnallaan. Tärkeä tehtävämme ihmisenä on hoitaa työ, perhe-elämä ja muut velvoitteet, joten Vesallakin nuo sekä ulkomaankomennukset vaativat aikanaan oman panostuksensa ja henkisyyden harjoittaminen jäi myöhemmäksi. Nyt päivätyön velvoitteet ovat päättyneet ja Vesaa onkin vauhdilla viety henkisellä tiellä eteenpäin. Kiitokset tästä Vesa antaa henkimaailman opastajiensa lisäksi Väisäsen Anulle, jonka ansiosta Vesa uskalsi ottaa sen ensimmäisen kunnon harppauksen mediumismin pariin. Vesa on opiskellut Arthur Findlay Collegessa kymmenen vuoden ajan ja kehittänyt henkisiä taitojaan monipuolisesti, tehnyt parannusta, istuntoja sekä vetänyt pienryhmäiltoja

Kuin ennalta määrätyin askelmerkein, Annie ja Vesa ovat ohjautuneet asumaan samaan osoitteeseen Pirkanmaalla. He jakavat yhteisen kiinnostuksen mediumismiin ja muiden auttamiseen tätäkin kautta. Erityisesti transsi sekä transsiparannus ovat molempien sydäntä lähellä, viime vuosina myös fysikaalinen mediumismi on tullut mukaan. Kuitenkin kaikki osa-alueet kiinnostavat heitä ja henkimaailmasta on heille annettu tiedoksi, että on myös mahdollista yhdistää mediumismin eri muotoja uusin tavoin.

Annie ja Vesa korostavat kaiken mediumismin harjoittamisen pohjana omassa voimassa istumisen tärkeyttä ja sitä kautta kontaktin ja yhteistyön parantamista kunkin oman henkimaailman tiimin.

Alan Craig

Transsi

Alan_Craig_180_px.png

Haluatko antaa energian, sanojen, tekstin ja hoidon virrata kauttasi? Haluatko oppia, kuinka oma tietoisuutesi muuttuu vastaanottavaksi ja pystyt toimimaan helposti yhdessä oman korkeimman itsesi ja henkimaailman kanssa? Haluatko tuntea, kuinka saat itsesi toimimaan ilman oman persoonasi asettamia estoja? Haluatko tuntea olevasi flow-tilassa, jossa kaikki on helppoa? Haluatko parantaa yhteyttäsi henkimaailmaan ja antaa oppaittesi auttaa sinua avautumaan yhteyteen heidän kanssaan? Haluatko kokea syvää yhteyttä valomaailman auttajien ja henkimaailmaan siirtyneiden kanssa? Mikäli vastauksesi on kyllä, niin tule mukaan meedio ja henkiparantaja Alan Craigin vetämään workshoppiin! 

Alan auttaa sinua avautumaan ja kehittämään itseäsi! Workshopin aikana harjoitellaan oman voiman löytämistä ja antautumista energialle. Alan Craig kertoo perusteita ja teoriaa sekä ohjaa harjoituksia. Alan ohjaa sinua eri tietoisuuden muuntumisen tasoille lähtien kevyestä tietoisuuden tilasta aina kohti syvempää yhteyttä henkimaailmaan. Workshop perustuu vahvasti kokeiluun ja kokemiseen.

Alan Craig on kotoisin Skotlannista. Hän on on opiskellut Arthur Findlay Collegessa ja saanut kosketuksen henkimaailmaan jo lapsena, sillä hänen isovanhemmillaan oli spiritualistinen kirkko Glasgowssa. Nykyään Alan asuu Suomessa ja toimii meediona ja henkiparantajana. Hänen puhekielensä on englanti, mutta workshopissa on mukana tulkki koko ajan, joten ryhmässä pärjää hyvin suomenkielellä.

Lue lisää Alan Craigistä.

Anu Väisänen 

Viestinvälitys (mediaalisuus ja selväaistit, aloittelijat)

Anu_Vaisanen_180px.pngTyöpajassa saat oppia perusasiat selväaistimisesta ja siitä, kuinka voit käyttää niitä energian lukemisessa ja henkimaailman kanssa työskentelyssä. Saat ymmärryksen siitä, miten psyykkinen lukeminen ja henkimaailman kanssa työskentely eroavat toisistaan. Tämä on peruspaketti sinulle, joka haluat ymmärtää kuinta asiat toimivat.

Harjoitukset tehdään yksilö-, pari- ja ryhmäharjoituksina. Käytämme muun muassa mielikuvia sekä kortteja apuna. Autan ja opastan osallistujia myös henkilökohtaisesti.

En tee sinusta meediota, mutta autan alkuun itsesi kehittämisessä. Työpajasopii aivan tiensä alussa oleville sekä jo pidemmälle ehtineille, sillä harjoitukset ovat skaalattavissa eri taitotasoille.

Anu Väisänen on toiminut meediona yli 10 vuotta ja saanut oppia Englannista Arthur Findlay Collegesta sekä suomalaisilta opettajilta.

Lue lisää Anu Väisäsestä.

Tuula Jukola-Nuorteva

Viestinvälitys (edistyneet)

Monipuolisten harjoituspäivien aikana vahvistamme kykyä tiedostaa ja tunnistaa rakastavan henkimaailman läsnäoloa entistä vahvemmin. Tässä hoitavassa ja voimauttavassa energiassa ja ohjauksessa vahvistamme olemassa olevia taitojamme tunnistaa henkimaailman tulija nopeasti ja todistusvoimaisesti.  Kykymme sanoittaa aistimamme mediaaliset viestit ja tunteet selkeiksi ja ymmärrettäviksi kokonaisuuksiksi vahvistuu.  Monipuolisten mediaalisten harjoitusten avulla toimimme selväkuuloisesti, selvätuntoisesti ja selvänäköisesti ja meillä on myös mahdollisuus avautua kevyen transsin energioille. Toteutamme mediaalista viestinvälitystä ja kanavointia pareittain, pienryhmissä ja halutessamme myös ryhmän edessä.  Rakastavan henkimaailman ohjauksessa meillä on tilaisuus löytää uusia mahdollisuuksia ja ulottuvuuksia omassa tavassamme palvella ja auttaa niin itseämme kuin muitakin.

Tuula Jukola-Nuorteva on toiminut meediona yli 20 vuotta. Hän opiskeli mediaalisia taitoja Lontoossa College of Psychic Studies:ssa Gerrie Machin johdolla useita vuosia ja suoritti samalla healing -opintoja. Opintojen jälkeen Tuula kutsuttiin College of Psychic Studies:iin töihin meedioksi ja opettajaksi. Vuosien ajan hän ohjasi Collegella viikoittaisia mediaalisia harjoitusluokkia ja johti työpajoja, piti meediotilaisuuksia ja antoi yksityisistuntoja.   Tuula vieraili useasti myös meediona Lontoon spiritualistissa kirkoissa ja palveluksissa.  Vuodesta 2000 lähtien Tuula on vieraillut ja toiminut  myös Suomen Spiritualistisessa Seurassa, Henkisen kehityksen seuroissa ja kesäseminaareissa meediona ja opettajana sekä ohjaajana kansallisilla mediaalisilla perus - ja jatkokursseilla että Henkisen tietouden kursseilla.  Ammattipedagogina Tuula uskoo vahvasti siihen, että ohjaajan tärkein tehtävä on saada oppilaat loistamaan turvallisessa, kannustavassa ja positiivisessa ilmapiirissä.

Anna-Maija Usma 

Aistien aktivointi

Anna_Maija_Usma_180px.jpgHenkinen herkkyys ja yhteys olemassaolon näkymättömiin tasoihin perustuu fyysisten aistien havaintokyvyn laajentamiseen. Monipuolisten herkkyysharjoitusten avulla kehitämme kaikkia aistejamme rekisteröimään niiden normaalialueen ulkopuolisiakin energiavärähtelyjä. Kun opimme ymmärtämään ja tulkitsemaan havaintomme, voimme aistia myös toisten ihmisten tuntemuksia, tukea ja auttaa heitä arkielämässä ja kehittyä henkimaailman tiedon välittäjäksi. Jokainen harjoitus voi johtaa suoraan henkimaailman yhteyteen, kun etenemme mielikuvien, intuition ja itsetuntemuksen tietä ja opimme luottamaan havaintoihimme.

Anna-Maija Usma on tehnyt pitkän uran musiikin alalla, kouluttautunut meedioksi ja esiintynyt "piirtävänä meediona" yhdessä transsiparantaja Arja Helkiön kanssa kotimaassa sekä ulkomailla 1990 -luvulta lähtien. Viime vuosina hän on tehnyt yhteistyötä myös Anu Väisäsen kanssa.  Anna-Maija on pitänyt henkistä herkkyyttä kehittäviä työpajoja eri puolilla Suomea sekä musiikin alan oppimateriaalijulkaisujen lisäksi kanavoinut kirjan "Ystäväni tuonilmaisissa".

 

  

Pidätämme oikeuden mahdollisiin ohjelmamuutoksiin.