Seminaari_2021_pieni.pngOhjaajat ja työpajojen aiheet

Valitse ilmoittautumisen yhteydessä, kenen ohjaajan työpajassa mieluiten työskentelet seminaarin ajan.

Huom. Tiina Lindforsin työpaja ainoastaan pe-la.

Tiina Lindfors

Herätä herkkyytesi: psyykkisiä ja/tai mediaalisia harjoituksi

Ryhmä sopii kaikentasoisille!

Työpajassa pääset herättelemään herkkyyttäsi uudelle tasolle oli lähtötasosi sitten mitä tahansa. Harjoituksiin on jokainen lämpimästi tervetullut ja se sopii sekä aloittelijalle että kokeneelle konkarillekin. Harjoitukset mukautuvat ryhmäläisten kokemuksen ja osaamistason mukaiseksi. 
Harjoittelemme psyykkisiä ja/tai mediaalisia harjoituksia lämpimän ja ohjaavan henkimaailman ohjauksella. Saat uusia näkökulmia ja pääset testaamaan erilaisia tekniikoita. Keskitymme myös oman voiman vahvistamiseen ja kasvattamiseen. Näin harjoituksista on apua myös arjessasi. 
 
Tiina Lindfors on meedio, joka haluaa pitää jalat tukevasti maassa. Kurssin vetämisessä hänelle on tärkeää se, että saamme osallistuvan ja kehittävän ilmapiirin. Yhdessä opimme enemmän.
 
Tiina on  suorittanut useita kursseja mm. Suomen Spiritualistisen seuran mediaalisen peruskurssin ja jatkokurssin, sekä lukuisia kursseja ulkomailla. Hänen henkinen polkunsa on alkanut jo lapsuudessa.  Meediona hän on toiminut lähes kymmenen vuotta. Viimeiset 1,5 vuotta hän on opiskellut ulkomaisten meedioiden tiiviissä opissa yksityisoppilaana.

 

Tuula Jukola-Nuorteva

Viestinvälitys (edistyneet)

Todistusvoimainen mediaalinen viestinvälitys: Sinulla on jo kokemusta mediaalisesta viestinvälityksestä, mutta itsesi edistyneeksi kutsuminen tuntuu vielä kaukaiselta… Tervetuloa mukaan keskitasolle!

Todistusvoimaisessa viestinvälityksessä nimensä mukaisesti vahvistamme kykyä luottaa entistä vahvemmin rakastavan henkimaailman läsnäoloon ja yhteyteen kanssamme. Rakastavan henkimaailman ohjauksessa ja monipuolisten harjoitusten avulla, kykymme tunnistaa henkimaailman tulija nopein, selkein faktoin vahvistuu ja tiedostamme entistä selkeämmin sen, mitä aistimme eri aisteillamme. Vastaanottajan kannalta viestin merkityksellisyys syvenee yleiseltä tasolta entistä merkityksellisimmille tasoille. Kiinnitämme huomiota myös puhetapaamme ja vahvistamme taitojamme ilmaista asiat selkeästi, kannustavasti ja kuulijaansa arvostaen.

Tuula Jukola-Nuorteva on toiminut meediona yli 20 vuotta. Hän opiskeli mediaalisia taitoja Lontoossa College of Psychic Studies:ssa Gerrie Machin johdolla useita vuosia ja suoritti samalla healing -opintoja. Opintojen jälkeen Tuula kutsuttiin College of Psychic Studies:iin töihin meedioksi ja opettajaksi. Vuosien ajan hän ohjasi Collegella viikoittaisia mediaalisia harjoitusluokkia ja johti työpajoja, piti meediotilaisuuksia ja antoi yksityisistuntoja. Tuula vieraili useasti myös meediona Lontoon spiritualistissa kirkoissa ja palveluksissa. Vuodesta 2000 lähtien Tuula on vieraillut ja toiminut myös Suomen Spiritualistisessa Seurassa, Henkisen kehityksen seuroissa ja kesäseminaareissa meediona ja opettajana sekä ohjaajana kansallisilla mediaalisilla perus - ja jatkokursseilla että Henkisen tietouden kursseilla. Ammattipedagogina Tuula uskoo vahvasti siihen, että ohjaajan tärkein tehtävä on saada oppilaat loistamaan turvallisessa, kannustavassa ja positiivisessa ilmapiirissä.

Anu Väisänen 

Viestinvälitys (mediaalisuus ja selväaistit, aloittelijat)

Työpajassa saat oppia perusasiat selväaistimisesta ja siitä, kuinka voit käyttää niitä energian lukemisessa ja henkimaailman kanssa työskentelyssä. Saat ymmärryksen siitä, miten psyykkinen lukeminen ja henkimaailman kanssa työskentely eroavat toisistaan. Tämä on peruspaketti sinulle, joka haluat ymmärtää kuinta asiat toimivat.

Harjoitukset tehdään yksilö-, pari- ja ryhmäharjoituksina. Käytämme muun muassa mielikuvia sekä kortteja apuna. Autan ja opastan osallistujia myös henkilökohtaisesti.

En tee sinusta meediota, mutta autan alkuun itsesi kehittämisessä. Työpajasopii aivan tiensä alussa oleville sekä jo pidemmälle ehtineille, sillä harjoitukset ovat skaalattavissa eri taitotasoille.

Anu Väisänen on toiminut meediona yli 10 vuotta ja saanut oppia Englannista Arthur Findlay Collegesta sekä suomalaisilta opettajilta.

Lue lisää Anu Väisäsestä.

   

    

David Schiesser

Healing

David Schiesser

David Schiesser on kotoisin Sveitsistä, mutta asuu nyt Isossa-Britanniassa. David on meedio, parantaja ja puhuja. Hän on opistelut mediaalisuutta, sen opettamista sekä parantamista Spiritualists National Unionissa sekä Arthur Findlay Collegessa.

Ryhmä toteutetaan ZOOM - yhteydellä.

David palvelee nyt kirkkoja ja itsenäisiä paikkoja maailman ympäri. Hän on opettanut mediaalisuutta monipuolisesti (mediaalisuus, yksityisiä istuntoja, healing ja transsin eri näkökohtia) Isossa-Britanniassa, Sveitsissä, Itävallassa ja Amerikassa sekä Zwanenhofista Alankomaissa. Lisäksi hän toimii harjoittelijatutorina Arthur Findlay Collegessa.

 

 

Anna-Maija Usma

Kuvittelusta kuvaviesteiksi

Anna_Maija_Usma_180px.jpgMeillä kaikilla on "välineet" henkisillä tasoilla työskentelyä varten: mielikuvitus inspiraatio - intuitio. Luovuuden kehittäminen avaa vähitellen aistit vastaanottamaan tietoa myös henkimaailmasta ja luo kanavan viestien välittämiseen kuvien ja tekstien muodossa.

Tarkoitus on erilaisilla harjoituksilla kehittää kuvailmaisua ja kuvien tulkintaa. Samalla jalostamme myös kirjallista ilmaisua ja puhetaitoa sillä koskettavien sanojen energia voi avata tunteiden ja mielen solmuja tehokkaammin kuin mikään pilleri tai rohto.

Olemme välittäjiä. Me vain toimimme eri tavoin kanavoidessamme toisilta tasoilta saamamme tiedon itsellemme parhaiten sopivalla tavalla ymmärrettävään, sieluja koskettavaan muotoon.

Annamme kuvien ja sanojen virrata. Yhdistämällä kuvien ja sanojen voiman voimme koskettaa toisen ihmisen sielua. Tämä herkkyys antaa myös mahdollisuuden välittää kuvatervehdyksiä ja viestejä ystäviltä henkimaailmasta. Tule mukaan kehittämään luovuuttasi - erilaisuus on rikkautta.

 

Antti Juhani Häyhä

Suora Alkulähde-yhteys  - Source Alignment

Hayha-Antti.jpgSinä olet suorassa yhteydessä Luojaan, Alkulähteeseen. Olet aina ollut osa sitä ja tulet aina olemaan. Nyt on aika avata tuo suora yhteys kaiken Elämän keskukseen, Alkulähteeseen. 

Kokenutkin henkisen polun kulkija saattaa olla sotkeutunut tietämättään erilaisiin 5-6 D tietoisuuden hallintaverkkoihin. Kaikki uskomukset ja traditiot, joissa Luoja-yhteys muodostetaan jonkun välittävän tahon tai olennon kautta, pitävät meitä alitajuisesti kiinni pienuuden ja vaillinaisuuden ohjelmoinneissa.

Me olemme todelliselta olemukseltamme Kanssa-luojia ja meillä on syntymäoikeus Elämän Virtaukseen. Yhdistämällä sydämemme omaan korkeimpaan olemuspuoleemme ja siitä suoraan, ilman välikäsiä Luojan Sydänkeskukseen, saavutamme asteittain puhtaan yhteyden Alkulähteeseen.

Kurssipäivän aikana laskeudumme harjoitusten, meditaatioiden kautta omaan sisimpäämme ja avaamme mahdollisuuden kokea oma korkeampi olemuksemme niin puhtaana kuin se tässä hetkessä on mahdollista.

Oppaana: Antti Juhani Häyhä
Spiritual Therapist, Reiki Seichem Master, Intuitiivinen parantaja ja -kouluttaja, Sielunkuvataiteilija

Antin yksityisistunnot: Akaashinen tulkinta sielun matkasta & sielunpalasien yhdistäminen

Avaan sielusi matkaa läpi kosmoksen yhdistymällä akaashiseen arkistoon, jonne kaikki sielujen tieto on tallentuneena. Istuntoon kuuluu eheyttävä ja energisoiva sieluyhteytesi aktivointi sekä sielunpalasien yhdistäminen takaisin sydänyhteyteen.

Antti Juhani Häyhä: Ykseyskokemusten myötä olen alkanut entistä enemmän toimimaan korkeimman itseni kautta ja tehtävänä yhdistää ihmisyyden kokemusten kautta saatu viisaus rakkaudella Luoja-lähteeseen. Olen koulutettu Henkinen terapeutti (Spiritual Therapist - 2006 Tanska, opettajana Asger Lorentsen), Cammalot Seichem Master (2002, Suomi, opettajana John Cosgrove) ja Sielunkuvataitelija (graafinen suunnittelija, 1997,KYAMK), Akaashinen Sielunpolun Kanavoija. Henkistä valmennusta ja energiaparannustyötä olen tehnyt vuodesta 2002 alkaen. Asun Jyväskylässä puolisoni ja kahden lapsen (13 v. ja 3 v.) kanssa. Pidän koulutuksia ja kursseja ympäri Suomen sekä verkossa.
Henkinen Valmennus | Source Alignment - Yhteys Alkulähteelle | Finland (alkulahde.com)

Alan Craig

Transsi

Alan_Craig_180_px.png

Haluatko antaa energian, sanojen, tekstin ja hoidon virrata kauttasi? Haluatko oppia, kuinka oma tietoisuutesi muuttuu vastaanottavaksi ja pystyt toimimaan helposti yhdessä oman korkeimman itsesi ja henkimaailman kanssa? Haluatko tuntea, kuinka saat itsesi toimimaan ilman oman persoonasi asettamia estoja? Haluatko tuntea olevasi flow-tilassa, jossa kaikki on helppoa? Haluatko parantaa yhteyttäsi henkimaailmaan ja antaa oppaittesi auttaa sinua avautumaan yhteyteen heidän kanssaan? Haluatko kokea syvää yhteyttä valomaailman auttajien ja henkimaailmaan siirtyneiden kanssa? Mikäli vastauksesi on kyllä, niin tule mukaan meedio ja henkiparantaja Alan Craigin vetämään workshoppiin! 

Alan auttaa sinua avautumaan ja kehittämään itseäsi! Workshopin aikana harjoitellaan oman voiman löytämistä ja antautumista energialle. Alan Craig kertoo perusteita ja teoriaa sekä ohjaa harjoituksia. Alan ohjaa sinua eri tietoisuuden muuntumisen tasoille lähtien kevyestä tietoisuuden tilasta aina kohti syvempää yhteyttä henkimaailmaan. Workshop perustuu vahvasti kokeiluun ja kokemiseen.

Alan Craig on kotoisin Skotlannista. Hän on on opiskellut Arthur Findlay Collegessa ja saanut kosketuksen henkimaailmaan jo lapsena, sillä hänen isovanhemmillaan oli spiritualistinen kirkko Glasgowssa. Nykyään Alan asuu Suomessa ja toimii meediona ja henkiparantajana. Hänen puhekielensä on englanti, mutta workshopissa on mukana tulkki koko ajan, joten ryhmässä pärjää hyvin suomenkielellä.

Lue lisää Alan Craigistä.

Robin Hodson 

Transsimediumismi (edistyneet, vaatii aiempaa kokemusta transsista)

Hodson_Robin.pngRyhmässä on opiskelijoita rajattu määrä (12 kpl). 

- Havainnoinnin ja kontrollin ymmärtäminen
- Käytännön harjoituksia 

Ryhmä toteutetaan ZOOM - yhteydellä.

Robin Hodson on englantilainen meedio, jolla on takanaan yli 30 vuoden kokemus työskentelystä ja palvelusta Spirituaalisissa kirkoissa ja keskuksissa niin Englannissa kuin muuallakin maailmassa (USA, Kanada ja Euroopassa useissa maissa). Robin on tällä hetkellä ISF:n, Seafordspirit keskuksen ja Itsenäisen Spiritualisti- keskuksen presidentti.

Robin on erittäin kokenut opettaja mediumismin eri tasoilla. Hänen suurin mielenkiintonsa on transsi ja fysikaalinen transsi ja on pitänyt fysikaalisia piirejä viimeiset 25 vuotta. Robin on myös Spiritualisti kirkon ministeri (pastori) ja pitää seminaarissa Spiritualistisen kirkon tilaisuuden.

 

  

Pidätämme oikeuden mahdollisiin ohjelmamuutoksiin.