logo7h_pieni.pngKANSAINVÄLINEN HENKISEN KASVUN SEMINAARI 

to 5.9. klo 11 - su 8.9.2019 klo 16, Hattula, Petäys Resort
dark-dawn-dusk-247305_pieni.jpg

Ensimmäistä kertaa Suomessa voimme tarjota sinulle mahdollisuuden kehittää henkisiä kykyjäsi useiden kokeneiden, kansainvälisesti arvostettujen ohjaajien johdolla pitkän viikonlopun ajan! 

Mukana kansainvälisesti arvostetut vetäjät Alan Craig Skotlannista, Simone Key Englannista, Lillian Steiner Sveitsistä, Marja Pennanen sekä Anu Väisänen Suomesta!

Olitpa sitten untuvikko tai jo kauan henkisyystaitoja opiskellut, pääset oppimaan uutta. Et löydä vain vastauksia vaan myös vahvistat suhdettasi henkimaailmaan ja omaan itseesi.

Kehittyminen ei lopu koskaan!

Seminaaripaikkamme Petäys Resort sijaitsee keskellä Suomea upean luonnon keskellä upean luonnon keskellä Vanajaveden äärellä vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Lahdesta ja Tampereelta.

Ohjaajat

Simone-Key_290x2.jpg lillian_steiner_290x2.jpg MARJA_PENNANEN22_290x2.jpg anu_ja_allan_290x2.jpeg

Simone Key johdattaa sinut läheisempään kosketukseen henkisyytesi kanssa ja auttaa sinua pääsemään syvempään henkimaailman yhteyteen transsikommunikaation avulla.

Lilian Steiner keskittyy henkiparannukseen ja erityisesti eläinten auttamiseen henkiparannuksella.

Marja Pennanen on Suomen tunnetuimpia ja kokeneimpia meedioita. Hän opastaa sinua kehittämään omaa herkkyyttäsi, luomaan yhteyden henkimaailmaan, oppimaan viestin välitystä ja kehittymään omassa palvelutehtävässäsi.

Anu Väisäsen ja Alan Craigin työpajassa kehität selvänäköäsi, -kuuloasi, -tietoasi ja muita selväaistejasi ja opit miten ne eroavat henkimaailman kanssa työskentelystä. 

Työskentelet yhden ohjaajan vetämässä työpajassa koko seminaarin ajan. 

Tervetuloa mukaan ainutlaatuiseen seminaariimme!

toivottaa seminaaritiimi Heidi Kassara, Mervi Lepistö, Virve Nygren ja Marjo Peltonen ja Kaija Sundberg (Luontaishoitola Valonsilta).

>> Ilmoittautumiseen

>> LisätietoihinYhteystiedot:

Heidi Kassara, heidi.kassara@gmail.com, puh. 050 3384081
Kaija Sundberg, kaija.sundberg@phpoint.fi , puh. 040 5021502

Pidätämme oikeuden mahdollisiin ohjelmamuutoksiin.